Voor werkgevers

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerkers voor uw onderneming dan zijn wij u graag van dienst. Door onze persoonlijke aanpak (o.a. door 95% van de gesprekken thuis bij de kandidaten te laten plaatsvinden) komen we tot een beter beeld over wie de kandidaat is en waar hij of zei voor staat en de bedrijfscultuur waarin hij of zij past. Mede door deze aanpak is de kans op een passende match veel groter.

Uiteraard werken wij op no cure no pay.

Wilt u vrijblijvend kennis maken dan komen wij ons graag aan u voorstellen.


Tevredenheidsonderzoek
Medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van jouw bedrijf. Wanneer je denkt dat het gevoel minder positief is en je krijgt signalen dat medewerkers minder tevreden zijn en ‘’de neuzen niet meer dezelfde kant opstaan’’ kun je ons inschakelen voor een tevredenheidsonderzoek.

Een onafhankelijk persoon interviewt jouw medewerkers ten aanzien van verschillende onderwerpen. Het onderzoek geeft je een beeld wat de eventuele knelpunten zijn. Dit kan uiteraard op vertrouwelijke basis plaatsvinden. De medewerkers blijven anoniem blijven en alleen de “problemen” worden in kaart gebracht zodat hierop actie kan worden ondernomen.